Poglej kot spletno stran
O NAS AKTUALNO KATALOGI KONTAKT
Novosti o proizvodih in rešitvah Legrand

Voščilo skupine Legrand

 
NOČNA ZATEMNILNA LED LUČKA S SVETLOBNIM SENZORJEM

Novoletni čas zaznamujejo tudi čarobne osvetlitve mest, hiš in dreves, kamor dobri možje prinašajo darila. Zato vam tokrat predstavljamo LED lučko, ki deluje na vgrajen svetlobni senzor in se v temi samodejno vklopi, lahko pa jo s pritiskom na difuzen pokrov vklopimo tudi ročno. Z daljšim pritiskom na pokrov pa lahko tudi spreminjamo jakost LED sijalke.

 
 
LEGRAND “NAREDI SAM” DOMOFON S 7” ZASLONOM V BELI BARVI

Legrand domofoni so na slovenskem trgu našli veliko strank. Set je bil doslej na voljo s črno 7'' enoto z izgledom ogledala, s 4,3'' zaslonom ter s 7'' ali 10'' zaslonom na dotik. V novembru pa je na voljo tudi nova notranja enota s 7'' zaslonom v beli barvi. Ugodna cena, enostavnost vgradnje, kakovostna slika in zvok, nadgradljivost ter privlačen videz bodo zadovoljile tudi bolj zahtevne stranke.

 

Pošiljatelj sporočila je Legrand SLV d.o.o. Vse pravice so pridržane.

 
To elektronsko sporočilo je bilo poslano na vaš elektronski naslov, ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte. Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite s klikom na povezavo
 
TUKAJ
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).