Poglej kot spletno stran
O NAS AKTUALNO KATALOGI KONTAKT
Novosti o proizvodih in rešitvah Legrand
KNX PROIZVODI LEGRAND IN BTICINO

Legrand se je v zadnjh letih aktivno vrnil na tržišče KNX in s priznanimi stikalnimi programi in konkurenčnimi sistemskimi elementi popestril ponudbo. Elementi so na voljo v stikalnih programih Bticino Axolute in LivingLight ter v Legrand Mosaic, Valena Life in Celiane. Za vse proizvode so na spletni strani www.legrandoc.com na voljo konfiguracijske datoteke za programsko opremo ETS.

 
GREEN-UP POLNILNE POSTAJE

Green-up premium polnilne postaje, z možnostjo prostostoječe namestitve oz. stenske montaže. Eno-fazne ali tro-fazne, z močjo polnjenja od 11KW do 22KW. Polnilna postaja lahko polni eno ali dve vozili hkrati, odvisno od modela. Plastične polnilne postaje z zaščito IP44 so zaščitene proti vlagi in padavinam, z IK08 zaščito pa proti udarcem. Kovinskim polnilnim postajam se IP zaščita poveča na IP55 in zaščita proti udarcem na IK10. Čas polnjenja je od 30min do 1 ure.

 
 
NOVI OKRASNI OKVIRJI NILOE

Stikalni program Niloe je svoje mehanizme dobro izpopolnil. K svojemu programu je dodal tudi nekaj novosti: USB vtičnice, LED zatemnilnike, nove dvojne vtičnice,... Brezčasni obliki so dodali 10 barv okrasnih okvirjev, katere kombinacije lahko uporabimo v vsakem prostoru. Možnost vgradnje od enega do pet mehanizmov v vrsti. V živo si jih lahko ogledate pri naših distributerjih ali v našem razstavnem salonu.

 

Pošiljatelj sporočila je Legrand SLV d.o.o. Vse pravice so pridržane.

 
To elektronsko sporočilo je bilo poslano na vaš elektronski naslov, ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte. Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite s klikom na povezavo
 
TUKAJ
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).