Poglej kot spletno stran
O NAS AKTUALNO KATALOGI KONTAKT
Novosti o proizvodih in rešitvah Legrand
LCS3 - STRUKTURIRANO OŽIČENJE ZA NAJBOLJ NAPREDNE
LCS3 ponuja veliko novih rešitev, ki bodo poenostavile vgradnjo, hkrati pa povečale zmogljivost komunikacijega omrežja. Novosti je veliko: priključni paneli in predali za bakrene in optične povezave, novi konektorji, serverske omare, napajalne enote… Bolj natančno vam jih predstavimo v prihodnjih izdajah novičnika.
BTCINO Multistandar
 
BTICINO MULTISTANDARD VTIČNICA
Prenavljate apartmaje ali hotele in bi radi gostom z vsega sveta omogočili uporabo lastnih električnih naprav? Kakovostno in zanesljvo rešitev vam ponujata Bticinova stikalna programa Axolute in LivingLight.

(katalog Livinlight, str.60)
 
 
NOV NAPAJALNIK ZA VIDEO-DOMOFONSKE SISTEME
Nov napajalnik za 2-žilne video-domofonske sisteme Bticino zasede le 6 mest v razdelilni omari na DIN letvi. Poleg tega povezovanje dodatnega video vmesnika ni več potrebno. Z novim napajalnikom so 2-žilni domofonski sistemi še bolj konkurenčni in enostavni za vgradnjo.
 
 
LEGRAND IN BORRI SKLENILA “JOINT VENTURE”
Borri je proizvajalec velikih modularnih sistemov za brezprekinitveno napajanje. Med številnimi referencami je morda najbolj zanimiva dobava 240 enot UPS s skupno močjo 30MVA za veliki hadronski trkalnik v Cernu. Odločitev o skupnem nastopu na trgu bo obema podjetjema olajšala pridobivanje večjih projektov.
 

Pošiljatelj sporočila je Legrand SLV d.o.o. Vse pravice so pridržane.

 
To elektronsko sporočilo je bilo poslano na vaš elektronski naslov, ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte. Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite s klikom na povezavo
 
TUKAJ
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).