Poglej kot spletno stran
O NAS AKTUALNO KATALOGI KONTAKT
Novosti o proizvodih in rešitvah Legrand
CABLOFIL mrežne police
Cablofil mrežne police predstavljajo edinstvene rešitve razvoda kablov v industriji in poslovnih objektih. Zaradi patentirane strukture je montaža znatno hitrejša in enostavnejša. Žične mrežne police Cablofil se uporabljajo za širok spekter inštalacij, od naftnih ploščadi vse do računalniških podatkovnih (data) centrov in prehrambene industrije. Usmerjenost k izdelovanju kvalitetnih proizvodov in nenehno strmenje k izpolnjevanju zahtev kupcev je Cablofil privedlo do položaja vodilnega podjeta v proizvodnji žičnih kabelskih polic na globalni ravni.
 
NAPAJALNA ENOTA (PDU) S PRENAPETOSTNO ZAŠČITO
Napajalno enoto (PDU) Legrand uporabljamo v telekomunikacijskih omarah za stalno napajanje sistema.
Nove napajalne enote imajo 6 šuko vtičnic in prenapetostno zaščito v aluminijastem ohišju. Horizontalna montaža v omare. Napetost napajalne enote označuje bela LED indikacija, zelena LED indikacija pa označuje delovanje prenapetostne zaščite.
 
 
NOVA AKSIALNA STIKALA
Aksialna stikala poudarjajo estetiko stikalnih tablojev, saj je položaj stikala vedno poravnan z okrasnim okvirjem. Ta lastnost se še bolj izraža pri vgradnji skupaj z AIR okrasnimi okvirji.
Bticino je posodobil aksialna stikala in razvil plitvejšo izvedbo. Nova stikala imajo vgradno globino le 22,9 mm in so kar 35% plitvejša od predhodnih. Prav tako je za 40% zmanjšana sila, potrebna za proženje, glasnost stikal pa je zmanjšana za 18%.

 
 
NOVI KATALOGI BTICINO
Na naši spletni strani najdete nove Bticino kataloge za stikalne programe Axolute , LivingLight in Matix.
 

Pošiljatelj sporočila je Legrand SLV d.o.o. Vse pravice so pridržane.

 
To elektronsko sporočilo je bilo poslano na vaš elektronski naslov, ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte. Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite s klikom na povezavo
 
TUKAJ
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).