Poglej kot spletno stran
O NAS AKTUALNO KATALOGI KONTAKT
Novosti o proizvodih in rešitvah Legrand
NOVE KOVINSKE OMARE XL3 S 160
Nove kovinske omare XL3 S 160 v nadometni in podometni izvedbi so primerne tako za stanovanjske kot za poslovne objekte z IP 40 zaščito.
XL3 S 160 nudi širok nabor velikosti:
- širine 24 modulov, od 2 do 8 vrst, 192 mest
- širine 36 modulov, od 4 do 8 vrst, 288 mest
- možnost vertikalnega spajanja blokov
Nova oblika omogoča optimizirano in diskretno vgradnjo, predvsem za podometne izvedbe, zaradi ravnega okvirja. Po višini nastavljiva DIN letev omogoča vgradnjo odklopnikov DPX3 160.
 
RAZDELILEC Z INDUKTIVNIM POLNILNIKOM IN DVEMA USB POLNILNIMA VTIČNICAMA
Novi razdelilec je še korak bližje današnjim zahtevam saj ima vse potrebno na enem mestu. Ponuja kar štiri šuko vtičnice, induktivni polnilnik, dve USB polnilni vtičnici, stikalo za vklop in izklop ter prenapetostno zaščito.

(Kataloška številka: 694630)
 
 
ORODJE ZA PROGRAMIRANJE SENZORJEV: 088230
Z IR daljinskim upravljalnikom lahko naprednim prostorskim senzorjem nastavimo parametre hitro in enostavno. Profil posameznih nastavitev lahko shranimo in v nekaj sekundah naložimo tudi na druge senzorje. Orodje je za inštalaterje v mesecu septembru in oktobru na voljo po posebni promocijski ceni.
 
 
VABILO NA IZOBRAŽEVANJE MY HOME
Sistem My Home lahko vključuje upravljanje svetil, senčil, ozvočenje, termoregulacijo, alarmni sistem in video-domofonski sistem. Vgradi in vzdržuje ga lahko elektroinštalater.
Vabimo vas na izobraževanje MY HOME, ki bo 5.10.2017 na sedežu našega podjetja v Trzinu, od 9h do 12h. Izobraževanje je brezplačno.
Prijave sprejememo do 3.10.2017. Prijavite se lahko tukaj.
 

Pošiljatelj sporočila je Legrand SLV d.o.o. Vse pravice so pridržane.

 
To elektronsko sporočilo je bilo poslano na vaš elektronski naslov, ker ste prijavljeni v vsaj en seznam prejemnikov elektronske pošte. Če bi se kadarkoli želeli odjaviti iz našega seznama prejemnikov elektronske pošte, lahko to storite s klikom na povezavo
 
TUKAJ
Sporočilo ste prejeli skladno s 45. členom Zakona o varstvu potrošnikov. Vaš elektronski naslov skrbno varujemo in uporabljamo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (uradni list RS, št. 86/04 in 113/05). Vaše osebne podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja naše dejavnosti in jih uporabljamo za namen neposrednega trženja v skladu z določili 72. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).