Politika piškotov

UPORABA PIŠKOTKOV

Družba Legrand SLV, d.o.o., distribucija, trgovina in storitve, Planjava 2, 1236 Trzin, matična številka: 2134918000 (»Legrand SLV d.o.o.«) kot upravljavec na svojih spletnih mestih uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vašo napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta.

NADZOR PIŠKOTKOV

Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na domači strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov. Če dovoljujete uporabo piškotkov, kliknite na gumb »Se strinjam«. Če uporabe piškotkov ne dovoljujete, kliknite na gumb »Se ne strinjam«. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk. Pod pogoji, ki jih določa veljavna zakonodaja, bomo piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje naše spletne strani (t.i. tehnične piškotke), uporabili ne glede na vašo privolitev. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

Nastavitve glede uporabe piškotkov lahko kadarkoli spremenite. Piškotke lahko odstranite oziroma onemogočite preko konfiguracije oziroma nastavitev v svojem spletnem brskalniku. Način odstranitve se razlikuje med spletnimi brskalniki, zato glejte navodila posameznega spletnega brskalnika, ki se nahajajo v sekciji za pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletnem mestu ne bo delovala.

VRSTE PIŠKOTKOV, KI JIH UPORABLJAMO

Ime piškotka Namen Čas trajanja piškotka Vrsta
fe_typo_user Številka seje Do zaključka seje Identifikator uporabniške seje
PHPSESSID Tehnični parameter Do zaključka seje Tehnični parameter
Xiti Promet sej 13 mesecev Identifikator uporabniške seje

 

Z morebitnimi vprašanji v zvezi z uporabo piškotkov nas lahko kontaktirate na info.slovenia@legrand.si.

2015 Legrand – Vse pravice pridržane