Prijavite se za prejemanje novic

S prijavo se strinjate, da Legrand SLV d.o.o. uporabi vaše osebne podatke, ki ste jih vnesli v zgornji prijavni obrazec, za namene pošiljanja obvestil, obveščanja o novostih, ponudbi, naših izobraževanjih in za pošiljanje drugih splošnih informacij, ki bi lahko bile zanimive za vas. Vaše podatke bomo obdelovali na podlagi točke a) člena 6(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Določene storitve, povezane s pošiljanjem obvestil, za nas izvaja obdelovalec podatkov WebCentric v Republiki Srbiji, s katerim imamo sklenjene standardne pogodbene klavzule za prenos osebnih podatkov obdelovalcem s sedežem v tretjih državah. Kopijo standardnih pogodbenih klavzul lahko zahtevate na info.slovenia@legrand.si.

Vaše podatke bomo hranili do pet let, razen če se prej odjavite od prejemanja novic, tako da v poslanem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali da nam pošljete sporočilo na info.slovenia@legrand.si. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

2015 Legrand – Vse pravice pridržane