Legrand Slovenija

Legrand v Sloveniji ponuja celotno paleto električnih naprav, vse od električnih vtičnic in stikal, do kompleksnih sistemov za električno in digitalno infrastrukturo objektov.

Naše poslanstvo je, da prisluhnemo željam naših strank in ponudimo najbolj kakovostno rešitev, ki ustreza njihovim specifičnim zahtevam.

Dobava opreme, ki izpolnjuje vse zahtevane standarde, strokovno svetovanje, programi usposabljanja in prodajna podpora, so del tega, zaradi česar veljamo za zanesljivega partnerja.

Uspešno sodelujemo z distributerji električne opreme, investitorji, izvajalci, projektanti, arhitekti, elektroinštalaterji in končnimi uporabniki.

Proaktivnost Skupine Legrand ustvarja in gradi partnerstva z vzajemnim zadovoljstvom. Uporaba rešitev Skupine Legrand zagotavlja varno in profesionalno izvedbo projektov in dolgoročno zaupanje naših uporabnikov.

 

Spremljanje etičnega vedenja zaposlenih je ena od temeljnih vrednot Skupine Legrand, s poudarkom na uporabniku, razvoju in inovacijah. Te vrednote so jedro identitete Skupine Legrand in so temeljnega pomena za dolgotrajen razvoj.

Na podlagi teh vrednot je Skupina Legrand zavezana k preprečevanju korupcije in goljufij ter spoštovanju pravil konkurence.

Skupina je organizirana tudi za preprečevanje navzkrižja interesov ter preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma. Po eni strani z ozaveščanjem in usposabljanjem svojih ekip, po drugi strani pa z natančnim nadzorom, da se program za skladnost pravilno izvaja.

V teku je tudi aktiviranje opozorilnega sistema, ki je na voljo vsem delničarjem Skupine Legrand, v primeru težav z računovodskimi in / ali finančnimi zadevami, korupcijo, kršitvijo konkurenčnega prava, resno okoljsko škodo ali varnostjo ljudi, neetičnega vedenja (diskriminacije in nadlegovanja), varstvom podatkov ali navzkrižjem interesov.

Več informacij lahko najdete na spodnji povezavi: https://www.legrand.com/en/our-responsibility/society/business-ethics

2015 Legrand – Vse pravice pridržane