Domotika in multimedija za vaš dom

Domotika in multimedija za vaš dom

Prefinjena oblika in tehnologija MY HOME prispevata k dodatni vrednosti vašega doma.

Domotika je znanost, ki je sestavljena iz informacij in uporabnosti elektronske tehnologije v vašem domu. Izraz “domotika” izhaja iz nove francoske besede domotique, kar pomeni dom, kjer je združena informacijska tehnologija. Poimenovali bi jo lahko tudi pametna hiša oz. inteligentna inštalacija.

Enota za centraliziran nadzor MyHome funkcij v vašem domu.

10” Multimedijski zaslon na dotik

UDOBJE / NADZOR

Različne vrste uporabniških vmesnikov

Sistem domotike My Home ponuja maksimalno udobje in nadzor s popolnim upravljanjem preko naprednih uporabniških vmesnikov.

Centralna  enota za alarm

VARNOST

Funkcije alarmnega sistema in varnosti so vključene v My Home sistem domotike. Alarmne enote in naprave za zaznavanje alarmov komunicirajo s pomočjo BUS/SCS infrastrukture.

Video/Avdio domofonski sistem

NADZOR DOSTOPA

Funkcija nadzora dostopa omogoča vašim gostom prijeten in varen dostop do vašega doma. Npr. “scenarij dobrodošlice” je lahko povezan z vključitvijo zunanje razsvetljave.

Zaslon na dotik 3.5˝

 

NADZOR PORABE

Ta funkcija My Home sistema omogoča pregled in nadzor porabe električne energije, vode in plina, ki ga lahko upravljate preko zaslona na dotik.

Multimedijska omara Nedbox

MULTIMEDIJSKE OMARE

Podatkovno omrežje v vašem domu z opremo v razdelilni omari.

Oprema, ki omogoča podatkovno omrežje v vašem domu, za montažo na DIN letev: mrežna podatkovna stikala, priključni RJ45 moduli, optične kasete, telefonski delilniki, televizijski delilniki,...

2015 Legrand – Vse pravice pridržane