Sistemi razvoda kablov

Sistemi razvoda kablov

Celovita rešitev za poslovne in stanovanjske prostore

DLP sistem kanalov

DLP sistem kanalov omogoča hitro in preprosto namestitev. Uporablja se za razvod električne energije in podatkov kar najbližje delovnim mestom. DLP sistem kanalov se enostavno prilagaja različnim konfiguracijam prostorov.

>>Več...

Talne doze

Harmonična integracija v poslovne prostore.
Talne doze omogočajo dostop do električne energije in podatkov v vsakem trenutku.

>>Več...

Talne doze IP66

Nove talne doze, s stopnjo zaščite IP66 in z možnostjo vgradnje programa Mosaic do 4 module, so na voljo v dveh različicah. Prva nudi možnost snemanja pokrova in se uporablja za daljša časovna obdobja priklopa, druga pa ima premičen pokrov, ki ga odpremo samo ob uporabi napajanja. Obe izvedbi sta na voljo v barvi medenine ali jekla.

>>Več...

Mini stebrički

Majhne dimenzije mini stebričkov omogočajo diskretno namestitev pod delovno mizo. Mini stebrički omogočajo kasnejše prilagajanje potrebam delovnega prostora.

>>Več...

Stebrički

 

Dovod električne energije in podatkov skozi dvignjen pod ali skozi spuščen strop na mestih, kjer do izraza pridejo možnosti nastavljanja višine opreme, s štirimi ločenimi prekati za močnostne in šibkotočne inštalacije.

>>Več...

Inovativne Pop-up rešitve

 

Z novo ponudbo integriranih Pop-up rešitev, Legrand uporabnikom ponuja estetiko, funkcionalnost in ergonomičnost, s preprosto namestitvijo v vseh poslovnih in stanovanjskih prostorih. Pop-up doze se hitro in enostavno vgradijo v vsako površino pohištva ali tal.

>>Več...

Program Mosaic

Za večjo prilagodljivost

Legrand postavlja nove temelje: Program Mosaic.

Mosaic nudi napredne rešitve za vse močnostne in šibkotočne inštalacije ter informacijske sisteme.v poslovnih in stanovanjskih zgradbah.

Rešitve Mosaic nudijo odgovor na potrebe in zahteve delovnega okolja in ga spremenijo v profesionalna delovna mesta.

Z njimi boste povečali kakovost prostora, zagotovili skladnost vseh elementov sistema, celoten sklop električne inštalacije pa bo ohranil moderen in privlačen videz.

Mosaic ponuja tudi različne rešitve po meri, ki bodo zadovoljile vse vaše zahteve.

>>Več...

Cablofil kabelske police

Cablofil kabelske police predstavljajo edinstvene rešitve razvoda kablov v industriji in poslovnih objektih. Zaradi patentirane strukture je montaža znatno hitrejša in enostavnejša. Žične kabelske police Cablofil se uporabljajo za širok spekter inštalacij, od naftnih ploščadi vse do računalniških podatkovnih (data) centrov in prehrambene industrije.

Usmerjenost k izdelovanju kvalitetnih proizvodov in zadovoljevanju kupcev je Cablofil privedlo do položaja vodilnega podjeta v proizvodnji žičnih kabelskih polic na globalni ravni.

>>Več...

2015 Legrand – Vse pravice pridržane